Astrolog: Dušan Jevtić
Mob: +381637191254
E-mail: [email protected]‘ ); // ]]> Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova, morate imati uključen Javascript da bi je videli //
Izrada uporednih i godišnjih horoskopa

 

 

 

 

 

 

OVAN 21.03. – 20.04.
Ostali ste bez energije i to vas pomalo plaši. Partnerski odnosi su postali  prilično eksplozivni. Nažalost, za tako loše partnerske odnose samo vi snosite  odgovornost, jer ste nepopustljivi i nametljivi. Problemi proizilaze iz  različitih stavova o potrošnji ionako ograničenih sredstava. Naravno, partner je  za štednju, a vi za trošenje.  Imajte na umu da su vaši životni principi u haosu, pa je bolje da poslušate partnera. Poslovi vam idu veoma dobro, ali može  doći do gubljenja dokumenata, zbog čega bi vaš trud mogao biti doveden u  pitanje. Tenzije kojima ste izloženi mogu dovesti do zdravstvenih problema.

 

BIK 21.04. – 20.05.
Posao vas okupira i oduzima svu vašu energiju, koje kao da nema baš dovoljno. Ma koliko da se angažujete rezultati nisu adekvatni. Finansijska situacija nije baš sjajna, a očekivani priliv novca je odložen bar za petnaestak dana. Situacija u  ljubavi je osetno bolja, jer se razumijete i bez riječi. Sada su na ovom planu moguće samo krajnosti. Svi partnerski odnosi su pod velikim preitiskom. Zdravstveno stanje nije baš sjajno, a što stariji to zdravlje proporcionalno problematičnije.

 

BLIZANCI 21.5. – 21.6.
Porodica vam je na prvom mjestu, ali sve što radite kao da je kontra produktivno. Ovaj period nikako nije pogodan za potpisivanje ugovora, naročito ne u vezi  kupoprodaje nekretnina. Oni koji su zaljubljeni, imaju više svadja nego lijepih  trenutaka, ali ipak istrajavate. Situacija na random mjestu je vrlo problematična, ato se prenosi i na partnerske odnose. Psihička napetost bi mogla da vam navuče i zdravstvene probleme.

 

RAK 22.6. – 22.7.
Izbjegavajte da potpisujete bilo šta u vezi novca, a i kupovina automobile nije  preporučljiva. Stanje u kući je vrlo teško, svadje su svakodnevna pojava. Posao  vam donosi samo  probleme, a to je prije svega zbog veoma teških partnerskih  odnosa. Veoma teško je i pitanje društvenog statusa, može biti ugroženo stanjem  na poslu, ili bračnim problemima. Zdravstvene probleme imaju najviše oni koji imaju hronična oboljenja.

 

LAV 23.7. – 22.8.
Novac vam je trenutno najvažniji, ali nikako da pristigne planirana suma. Izbjegavajte da potpisujete bilo kakve ugovore u vezi novca, jer ćete sve morati da popravljate. Vaš posebni problem bi mogao da bude vaš automobile, naročito ako je malo više zašao u godine. Oni zaljubljeni, mogu očekivati samo probleme u svojoj vezi i nerviranje oko toga. Poslovna situacija je vrlo promjenljiva, tako da nećete imati trenutak predaha. Svako duže putovanje koje planirate  biće  odloženo.

 

DJEVICA 23.8. – 22.9.
Ovo je povoljan period za vas (bar u načelu). Vaši planovi u vezi poboljšanja statusa će biti odloženi bar za neko vrijeme. Finansijska situacija nagovještava štednju u vezi sa vašim partnerom, mada predstoji i manji , neplaniran trošak. Oni koji imaju privatni posao mogu imati prilično problema oko naplate. Situacija u ljubavi nije loša, posebno ako se vaš partner malo suzdržava od svadja. Partnerski odnosi su dosta dobri, ali u kancelariji ipak postoji neko ko može da komplikuje. Budite pažljivi sa čašama , šoljama i sličnim stvarima, jer će biti krša.

 

VAGA 23.9. – 22.10.
Prilično ste rastrzani, i teško vam je da donesete i naj jednostavniju odluku. Zbog neodlučnosti su moguće i povrede, posebno u predjelu glave i vrata. Gledano na duže staze zubi su veoma problematični , pa i sinusi. Finansijska situacija je veoma teška, i to je ono što vas dodatno opterećuje. Partner može biti težak, pa i grub prema vama. Porodična situacija je zbog svega veoma napeta. Oni slobodni ne mogu očekivati ništa povoljno u ljubavi, jer se sve završava svadjama, pa i rastankom.

 

ŠKORPIJA 23.10. – 22.11.
Situacija je veoma napeta, i vjerovatno ste vi u najnepovoljnijem položaju od svih znakova. Možda vi to i nedoživljavate toliko tragično, jer su tenzije i napetost, sredina u kojoj se vi najbolje snalazite. Partnerski odnosi su u krizi, vjerovatno zbog finansijske situacije. Poslovi i neizgledaju tako dobro kao u početku, vjerovatno zato što ste malo posustali, a i rukovodioci vam trnutno nisu baš naklonjeni.

 

STRIJELAC 23.11. – 21.12.
Ljubavni problemi se odražavaju na vaše raspoloženje, pa se sve više zadržavate u kući. Finansijska situacija nije povoljna, što dodatno komplikuje situaciju po svim pitanjima. Poslovi ne idu baš dobro a prijatelji mogu da vam naprave samo „medvedju uslugu“. Vaš partner i vi bi mogli da se pojavite u javnosti na povoljnije mjestu nego obično. Porodična situacija nije baš povoljna i sve što uradite morate naknadno da popravljate.

 

JARAC 22.12. – 20.1.
Trenutne teškoće nebi trebalo da vas obeshrabre, jer dolazi povoljno vrijeme u kome ćete moći da ostvarite neke svoje dugoročne planove (ili to izlazi iz okvira ove analize). Sami sebi pravite finansijske probleme, vjerovatno pokušavate da obavite bar dva posla, za koje niste dovoljno finansijski sposobni. Ljubav za one slobodne ne donosi ništa dobro, prije je moguć raskid nego dobra veza. Poslovi neidu baš dobro iako vam rukovodioci pomažu. Moguća je porodična svečanost, ali neće ići sve poplanu, pa morate biti prilagodljivi i strpljivi.

 

VODOLIJA 21.1. – 19.2.
Vaša situacija je povoljno-nepovoljna. Postoje stvari koje vas guraju i koje vas koče, tako da je potrebno puno vještine da se iz ove situacije izvučete sa povoljnim ishodom. Posebno obratite pažnju na troškove oko stana i automobila, koji bi mogli da se preklapaju, pa ni tamo–ni ovamo. Ljubav vam trenutno ne ide, valjda zbog seksualne neusaglašenosti, koja je zaista privremena (destak dana). Povedite računa o mogućim povredama ruku i nogu.

 

RIBE 20.2. – 20.3.
Mnogo se predomišljate! Previše brinete oko svog statusa, novca i porodične situacije. Tek malo da začini, i vaš partner može donijeti neke nepovoljne odluke u vezi stambenog prostora. Poslovi idu veoma dobro, ali se ne oslanjajte na partnere, pogotovo nedozvoljavajte da oni brinu o dokumentima. Zdravlje vam nije najbolje, moguće su povrede, prehlade, a kod starijih bi mogli i neki hronični problemi da „prorade“.