Poštovani!

Imajući u vidu činjenice, da naš Savez srpske dijaspore Slovenije iz Republike Srbije i Republike Srpske od svoga nastajanja nije tražio i neće tražiti nikakva novčana sredstva. Naprotiv, mi želimo pomoći našim Srbima i sopstvenoj naciji, dok za druge to nikim slučajem nemožemo tvrditi. Mi znamo, da je u obe naše matice, a  posebno zadnjih godina  situacija veoma složena – došlo je do velikog broja siromaštva i svakako neimaštine..
Pišite nam, postavljajte pitanja oko navedenog , naš sektor će Vam besplatno odgovarati, a ako treba i besplatno Vas zastupati. Naravno, mi smo dosadašnjim aktivnostima uz poverenje već stekli i pohvalne rezultate. Verujte, Vaš uspeh je i naše zadovoljstvo.

Bivšim radnicima koji su radili  u Republici Sloveniji – njihovim udovicama ili udovcima na osnovi 253. člana Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju (Uradni list Republike Slovenije broj: 106/99, 72/00, 124/00, 109/01, 108/02, 135/03 i 72/05) i na osnovi 37. člana Sporazuma o socijalnom osiguranju između Republike Slovenije i Republike Bosne i Hercegovine.

DA LI VAS PRIPADA PENZIJA?

Cenjeni naši Srbi,
iskoristite svoja prava za sticanje penzije i to pre stupanja na snagu novog Zakona Republike Slovenije koji će za Vas biti dosta nepovoljniji.

NOVI ZAKON PENZIJE ZA UDOVICE ILI UDOVCE OD JANUARA 2011

PUNO SREĆE!

SAVEZ SRPSKE DIJASPORE SLOVENIJE