www.lopusina.com

ŠTA JE ISTINA O TOM ZAPADU ?

Kako se zapravo živi u Evropi i SAD?
To su pitanja koja nas sada muče, jer razmišljamo da budemo deo EU kolonije. Treba da odgovorimo na 4.500 pitanja: – da li pečemo rakiju po dvorištima i podrumima, da li koljemo svinje po kućama, da li psujemo Cigane, da li volimo Albance, Muje, Ustaše? Gde nam je general?
Prijatelj mi je javio da je Mladić u Kankunu. Radi u restoranu Srebrenica i pravi hajvar za goste iz  Iraka i Afganistana  a kelneri su mu Šiptari. Nas građane potraga za njim košta po 159 evra mesečno. To je mnogo za našu sirotinju.
Zemljotres u Kraljevu, koji je porušio 500 kuća pokazao je da država nije pomogla ni poplavljene u selu jaša Tomić, ni ugrožene u Mionici od potresa u Slobino vreme. A sada je dala samo 50.000 evra u kešu kao pomoć ljudima.
Mislim da smo dotakli dno bede. Pojeli smo sopstvenu zadnjicu, sve zalihe, potrošili svoj i tuđ novac….Ali, nema veze dolazi vreme velikih slava i slavlja…

Srecno! Marko LopušinaBLAGO NAMA I MI SMO SA VAMA

Imamo takvo Miholjsko leto, da mislim da je avgust i vreme da stavim pivo u frižider.
Zaboravio Lala papagaja u frizideru. Kad ga je otvorio posle tri dana reče: “Ma koga to moje oči vide?” A papagaj odgovori: “Pingvina, idiote maloumni!”
Priču sa frižiderom mogu da poistovetim sa slučajem zemljotresa u Kraljevu, jer se pokazalo da kada je otvoren vidimo da država nije pomogla unesrećenima u potresu u Mionici, a ni onima u poplavama sela Jaša Tomić. Sada se sluša da će sve biti u redu, ali sumnjem, jer nema para u Srbiji.
Tadić reče da država nije bankrotirala, ali se meni sve čini da jeste, ali je glavni račun u frižideru tj. u nekoj tajnoj fioci Vlade Srbije. Zato ćemo Nemcima prodati Telekom, pa EPS, pa železnicu i redom. Kada ja budem prodavao svoje gaće, javiću…U međuvremenu igram igricu kako se ubaciti u EU, probajte…

Srećno! Marko Lopušina

SMEH JE ZDRAVLJE I ZA BOLESNE

Imamo dakle, prijatelju moj, novi crkveni raskol. Onaj stari raskol, kada je vladika Dionisije napravio svoju Slobodnu crkvu 1963. godine koštao nas je 25 miliona dolara. Cenu ovog raskola ćemo tek da merimo.

Pričao sam ja da vladika Artemije hoće da bude patrijarh, pa makar osnovao vlastitu crkvu. Uz njega su trojica vladika SPC, i raskoljnici iz Australije, SAD, Kanade i Republike Srpske.

I evo ga Artemije, zauzeo je manastire na Kosmetu, pa može da se desi da ga uhapse. EU je u krizi, ali nam je ipak poslao 2.400 pitanja za kandidaturu. Ja sam uspeo da odgovorim samo na neka evropska pitanja.
Kako se na bosanskom kaže kondom? – Sabirni centar izbjeglica iz Jajca.
Koji je rekord Crnogorca na 100 m ? – 68 metara .
Zasto je Ciga ofarbao kontejner u crveno-zuto? Da mu deca misle da se hrane u McDonaldsu.
Šta je žena? Raj za oči, pakao za dušu, čistilište za džep.

Srecno! Marko Lopušina