Stručnjaci Vas Informišu – 5 znakova da vam neko prisluškuje telefon

Pet najčešćih znakova da vam neko prisluškuje telefon
1. BATERIJA SE BRZO ISTROŠI
Klasičan znak da vam neko prisluškuje telefon je trajanje baterije nakon što je napunite. Baterija u mobilnim telefonima se brzo troši jer programi za prisluškivanje crpe njenu snagu i kada telefon ne koristitie.
2. SPORO GAŠENJE TELEFONA
Ako ne možete na normalan način da ugasite telefon ili mu je potrebno mnogo više vreme nego obično, šanse su da vam neko prisluškuje telefon. Razlog tome jeste što je potrebno duže vremena da se svi programi za prisluškivanje ugase. Moguće je i da vam telefon nije ispravan, ali obavezno pratite da li vam se telefon čudno ponaša.
3. ČUDNI POZADINSKI ZVUKOVI
Šum tokom razgovora ili čudno zujanje ukazuju na to da postoji velika verovatnoća da vam se telefon prisluškuje. Mnogi ni ne razmišljaju o toj mogućnosti jer im je izgovor da je veza loše uspostavljena. Međutim, današnja telekomunikaciona tehnologija je veoma napredna i savremena tako da smetnje po pitanju signala su veoma retke.
4. DISTORZIJA GLASA
Još jedan veoma čest znak da vam neko prisluškuje telefon jeste distrozija glasa. Ukoliko čujete “robotski” glas osobe sa kojom razgovarate, veoma je velika verovatnoća da neko sluša ili snima vaš razgovor.
5. DOK NE KORISTITE TELEFON
Obratitie pažnju na to ako telefon počne čudno da se ponaša jer je moguće da imati na telefonu instaliran program za prisluškivanje. Ove programe je veoma lako ubaciti na nečiji telefon pomoću imejla ili prebacivanjem fajlova Blututom. Fiksni telefoni takođe nisu izuzetak kada je reč o prisluškivanju. Obratite pažnju na čudne zvukove u pozadini, naročito zujanja ili šuštanja.
Стручњаци Вас Информишу – 5 знакова да вам неко прислушкује телефон

Пет најчешћих знакова да вам неко прислушкује телефон
1. БАТЕРИЈА СЕ БРЗО ИСТРОШИ
Класичан знак да вам неко прислушкује телефон је трајање батерије након што је напуните. Батерија у мобилним телефонима се брзо троши јер програми за прислушкивање црпе њену снагу и када телефон не користитие.
2. СПОРО ГАШЕЊЕ ТЕЛЕФОНА
Ако не можете на нормалан начин да угасите телефон или му је потребно много више време него обично, шансе су да вам неко прислушкује телефон. Разлог томе јесте што је потребно дуже времена да се сви програми за прислушкивање угасе. Могуће је и да вам телефон није исправан, али обавезно пратите да ли вам се телефон чудно понаша.
3. ЧУДНИ ПОЗАДИНСКИ ЗВУКОВИ
Шум током разговора или чудно зујање указују на то да постоји велика вероватноћа да вам се телефон прислушкује. Многи ни не размишљају о тој могућности јер им је изговор да је веза лоше успостављена. Међутим, данашња телекомуникациона технологија је веома напредна и савремена тако да сметње по питању сигнала су веома ретке.
4. ДИСТОРЗИЈА ГЛАСА
Још један веома чест знак да вам неко прислушкује телефон јесте дистрозија гласа. Уколико чујете “роботски” глас особе са којом разговарате, веома је велика вероватноћа да неко слуша или снима ваш разговор.
5. ДОК НЕ КОРИСТИТЕ ТЕЛЕФОН
Обратитие пажњу на то ако телефон почне чудно да се понаша јер је могуће да имати на телефону инсталиран програм за прислушкивање. Ове програме је веома лако убацити на нечији телефон помоћу имејла или пребацивањем фајлова Блутутом. Фиксни телефони такође нису изузетак када је реч о прислушкивању. Обратите пажњу на чудне звукове у позадини, нарочито зујања или шуштања.