Raspisani su još jedni uzaludni izbori bez prave mogućnosti izbora.
Sa starim manipulativnim izbornim zakonom.
Sa milion i po nepostojećih birača.
Sa biračkim spiskovima po popisu stanovništva, koji je platila i izvela Evropska Unija!
Ponovo će glasati sva srpska groblja.
Sa budžeta novac dobijaju samo režimske stranke i nove partijice koje se spremaju da vlastima sednu u krilo kao nove konkubine.
Ponovo će stranački kandidati obijati pragove sirotinji, koju su oni upropastili i nositi im kao poslednju podelu na groblju po flašu zejtina, kutiju šećera, džak brašna i velika prazna obećanja.
Ponovo će se raditi lažne navijačke ankete stranih agencija za pumpanje javnosti.
Mediji, svi u rukama stranaca ili pod uticajem stranaka u vlasti ponavljaće kao pokvarena ploča istu priču o „raju“ Evropske unije, „realnosti“ na Kosovu i ljubavi NATO pakta!
Sve organizacije za posmatranje izbora, koje se od prve do poslednje finansiraju sa Zapada, zatrpaće nas lažima i navijačkim prognozama u korist evropskih slugana.
Najviše para za ove „NVO“ će doći iz SAD i EU. Oni za svake izbore unapred proglašavaju pobednike i uspešno zaluđuju ljude već godinama.
Na glasačkim mestima posmatrače u većini komisija imaju stare stranke sa mrežom svojih grabljivaca po celoj Srbiji. Oni su utrenirani godinama za lažne zapisnike, prepravljanje spiskova, muntanje i uguravanje viška listića u kutije.
U Republičkoj izbornoj komisiji sede samo članovi vladajućih partija.RIK će legalnim proglasiti čak i da zeleni Marsovci izađu da glasaju umesto Srba!
Stranke mimo zakona već kreću u izborne kampanje i pre raspisanih izbora. Cele godine režimske partije su na ekranima i truju narod. U vreme izbora obilato koriste državne medije, državne limuzine i promociju prilikom tradicionalnog ponovljenog otvaranja delića puteva, fasada ili stepeništa škola, novih česmi, ćuprija i semafora baš u vreme izbora.
Kada dođe vreme predaje 10.000 potpisa, zna se ko ima novca da ovaj harač od više desetina hiljada evra isplati.
Velike stranke koje su večito u vlasti za 6 do 8 sati „prikupe“ 10.000 potpisa kao u filmu Matriks- van svih zakona fizike i matematike. Tu je Srbija iznad zakona ove planete i kosmosa!
Oni koji nisu u vlasti ili nisu plaćena lažna opozicija, knjigu za potpise sa sudskim overivačem ne mogu ni da dobiju –do kraja izbora!
Odredi batinaša i savremenih nacističkih SA jedinica raznih partija danju i noću kruže, prelepljuju se plakatima i koga treba pretuku samo tako.
Dijaspora ne može da glasa, jer izborna mesta budu udaljena po 1000 kilometara na nivou jedne države ili se glasa samo u ambasadama. Naravno, zna se da oni koje su mafija i političari oterali iz Srbije nikada neće glasati za svoje krvnike!
Iako na izbore izlazi jedva oko 30% od svih građana Srbije, a 70% bojkotuje ove farse od izbora, na kraju sa tih bednih tridesetak odsto izašlih birača, stranke naprave svoj parlament.
Taj parlament je 100% NATO i EU okrenut, i kao neko dobro plaćeno pevačko društvo peva šta god Zapad naruči, a 70% pa i više Srbije želi savez sa Rusijom i drastične promene.
Zato da ne pričamo o bilo kakvoj „legitimnosti“ bilo kojih izbora bez izlaska 70% ljudi ili dve trećine naroda Srbije.
Zato da ne pričamo o bilo kakvoj „legalnosti“ izbora u Srbiji bez ruskih posmatrača.
Ruski posmatrači moraju da budu prisutni u celoj izbornoj kampanji sve do dana glasanja.
Bez ruskih posmatrača sve će ponovo biti evropsko pozorište lažne demokratije, kao i dosada, kada su čak unapred iz Brisela čestitali Nikoliću na „pobedi“.
Na svakih godinu ili dve raspisuju se ponovo vanredni izbori da se produži rok trajanja pokvarenoj evropskoj robi. Tako će mandat od 4 godine na svakih godinu dana da se produži još 4!?
I dokle tako? Do 2025 godine, kada će slomljena i prezadužena Srbija u okviru teritorije Beogradskog pašaluka moći da uđe u EU (koja će se nadam se raspasti do tada)???
Dok Srbija ne počne cela da prosi za hleb na ulici, prezadužena, bolesna i očajna, dotle će trajati nameštani izbori, a onda će narod po zlokobnom planu zapadni sila biti spreman i sa Sotonom da sklopi pakt radi hleba i života!
Zato se briselskim slugama i evro-fanaticima toleriše zloupotreba svih mehanizama vlasti, pa i stalni vanredni izbori bez opravdanja, sem razloga produžetka EU okupacije Srbije do totalnog ekonomskog kraha države i samim tim slamanja otpora prema NATO bazama u Srbiji.
A NATO baze u Srbiji, okrenute prema Rusiji su krajnji i najbitniji cilj Zapada.
Srbijo, probudi se!
Bez ruskih posmatrača Zapad će ponovo da prevari obedeli srpski narod i ugura ga na silu u propalu i raspalu Evropsku Uniju i pod čizmu NATO bande.
Narode, ne dajmo ovu našu mučenu Srbiju! Srpski Narodni Front traži, bez mogućnosti ikakvog opravdanja za odbijanje, ruske posmatrače na svim nivoima izbora od početka izbora do dana glasanja.
Bez ruskih posmatrača to neće biti izbori, već samo podmukla i poslednja prevara EU i NATO.
Ako dopustimo još jednu takvu prevaru, sa manipulacijom manje od 30% izašlih partijskih plaćenih birača, koji će nas sahraniti u EU grobnici naroda, svi ćemo postati robovi.
U toj EU-američko-NATO prćiji i koloniji Četvrtog nemačkog rajha, Srbija više neće ni postojati kao država, ni mi kao narod.
Po planu SAD i EU, Srbija kao članica trećeg reda bila bi poligon za NATO baze, izvor sirovina i jeftine radne snage za Nemačku i Britaniju, deponija GMO hrane i jeftine robe iz cele EU, kao i novi dom za stotine hiljada islamskih emigranata i Roma koje će EU deportovati.
Taj plan EU i NATO, uz SAD podršku Šiptarima za dalja osvajaljnja Srbije i Balkana, ne sme da prođe! Zato cela Srbija ima da podigne svoj glas i da zahteva ruske posmatrače!
Ako vlasti odbiju prisustvo ruskih posmatrača, onda će svima konačno biti jasno kakav mastan konopac nam EU i NATO spremaju na „izborima“.
Hiljade pisama, dopisa i zahteva svih rodoljubivih organizacija u Srbiji, pored Srpskog Narodnog Fronta, treba da zatrpa RIK, medije, rusku ambasadu i Vladu sa zahtevom za ruske posmatrače, pored plaćeničkog američkog CESIDA i špijunskog OEBS-a.
To je najmanje što moramo da uradimo!
Odmah i sada, pre nego što počne izborni cirkus i još jedna zapadna prevara.

Boban Gajić
Srpski Narodni Front-SNF

 

 
Руски посматрачи или још једна изборна превара!

Расписани су још једни узалудни избори без праве могућности избора.
Са старим манипулативним изборним законом.
Са милион и по непостојећих бирача.
Са бирачким списковима по попису становништва, који је платила и извела Европска Унија!
Поново ће гласати сва српска гробља.
Са буџета новац добијају само режимске странке и нове партијице које се спремају да властима седну у крило као нове конкубине.
Поново ће страначки кандидати обијати прагове сиротињи, коју су они упропастили и носити им као последњу поделу на гробљу по флашу зејтина, кутију шећера, џак брашна и велика празна обећања.
Поново ће се радити лажне навијачке анкете страних агенција за пумпање јавности.
Медији, сви у рукама странаца или под утицајем странака у власти понављаће као покварена плоча исту причу о „рају“ Европске уније, „реалности“ на Косову и љубави НАТО пакта!
Све организације за посматрање избора, које се од прве до последње финансирају са Запада, затрпаће нас лажима и навијачким прогнозама у корист европских слугана.
Највише пара за ове „НВО“ ће доћи из САД и ЕУ. Они за сваке изборе унапред проглашавају победнике и успешно залуђују људе већ годинама.
На гласачким местима посматраче у већини комисија имају старе странке са мрежом својих грабљиваца по целој Србији. Они су утренирани годинама за лажне записнике, преправљање спискова, мунтање и угуравање вишка листића у кутије.
У Републичкој изборној комисији седе само чланови владајућих партија.РИК ће легалним прогласити чак и да зелени Марсовци изађу да гласају уместо Срба!
Странке мимо закона већ крећу у изборне кампање и пре расписаних избора. Целе године режимске партије су на екранима и трују народ. У време избора обилато користе државне медије, државне лимузине и промоцију приликом традиционалног поновљеног отварања делића путева, фасада или степеништа школа, нових чесми, ћуприја и семафора баш у време избора.
Када дође време предаје 10.000 потписа, зна се ко има новца да овај харач од више десетина хиљада евра исплати.
Велике странке које су вечито у власти за 6 до 8 сати „прикупе“ 10.000 потписа као у филму Матрикс- ван свих закона физике и математике. Ту је Србија изнад закона ове планете и космоса!
Они који нису у власти или нису плаћена лажна опозиција, књигу за потписе са судским оверивачем не могу ни да добију –до краја избора!
Одреди батинаша и савремених нацистичких СА јединица разних партија дању и ноћу круже, прелепљују се плакатима и кога треба претуку само тако.
Дијаспора не може да гласа, јер изборна места буду удаљена по 1000 километара на нивоу једне државе или се гласа само у амбасадама. Наравно, зна се да они које су мафија и политичари отерали из Србије никада неће гласати за своје крвнике!
Иако на изборе излази једва око 30% од свих грађана Србије, а 70% бојкотује ове фарсе од избора, на крају са тих бедних тридесетак одсто изашлих бирача, странке направе свој парламент.
Тај парламент је 100% НАТО и ЕУ окренут, и као неко добро плаћено певачко друштво пева шта год Запад наручи, а 70% па и више Србије жели савез са Русијом и драстичне промене.
Зато да не причамо о било каквој „легитимности“ било којих избора без изласка 70% људи или две трећине народа Србије.
Зато да не причамо о било каквој „легалности“ избора у Србији без руских посматрача.
Руски посматрачи морају да буду присутни у целој изборној кампањи све до дана гласања.
Без руских посматрача све ће поново бити европско позориште лажне демократије, као и досада, када су чак унапред из Брисела честитали Николићу на „победи“.
На сваких годину или две расписују се поново ванредни избори да се продужи рок трајања поквареној европској роби. Тако ће мандат од 4 године на сваких годину дана да се продужи још 4!?
И докле тако? До 2025 године, када ће сломљена и презадужена Србија у оквиру територије Београдског пашалука моћи да уђе у ЕУ (која ће се надам се распасти до тада)???
Док Србија не почне цела да проси за хлеб на улици, презадужена, болесна и очајна, дотле ће трајати намештани избори, а онда ће народ по злокобном плану западни сила бити спреман и са Сотоном да склопи пакт ради хлеба и живота!
Зато се бриселским слугама и евро-фанатицима толерише злоупотреба свих механизама власти, па и стални ванредни избори без оправдања, сем разлога продужетка ЕУ окупације Србије до тоталног економског краха државе и самим тим сламања отпора према НАТО базама у Србији.
А НАТО базе у Србији, окренуте према Русији су крајњи и најбитнији циљ Запада.
Србијо, пробуди се!
Без руских посматрача Запад ће поново да превари обедели српски народ и угура га на силу у пропалу и распалу Европску Унију и под чизму НАТО банде.
Народе, не дајмо ову нашу мучену Србију! Српски Народни Фронт тражи, без могућности икаквог оправдања за одбијање, руске посматраче на свим нивоима избора од почетка избора до дана гласања.
Без руских посматрача то неће бити избори, већ само подмукла и последња превара ЕУ и НАТО.
Ако допустимо још једну такву превару, са манипулацијом мање од 30% изашлих партијских плаћених бирача, који ће нас сахранити у ЕУ гробници народа, сви ћемо постати робови.
У тој ЕУ-америчко-НАТО прћији и колонији Четвртог немачког рајха, Србија више неће ни постојати као држава, ни ми као народ.
По плану САД и ЕУ, Србија као чланица трећег реда била би полигон за НАТО базе, извор сировина и јефтине радне снаге за Немачку и Британију, депонија ГМО хране и јефтине робе из целе ЕУ, као и нови дом за стотине хиљада исламских емиграната и Рома које ће ЕУ депортовати.
Тај план ЕУ и НАТО, уз САД подршку Шиптарима за даља освајаљња Србије и Балкана, не сме да прође! Зато цела Србија има да подигне свој глас и да захтева руске посматраче!
Ако власти одбију присуство руских посматрача, онда ће свима коначно бити јасно какав мастан конопац нам ЕУ и НАТО спремају на „изборима“.
Хиљаде писама, дописа и захтева свих родољубивих организација у Србији, поред Српског Народног Фронта, треба да затрпа РИК, медије, руску амбасаду и Владу са захтевом за руске посматраче, поред плаћеничког америчког ЦЕСИДА и шпијунског ОЕБС-а.
То је најмање што морамо да урадимо!
Одмах и сада, пре него што почне изборни циркус и још једна западна превара.

Бобан Гајић
Српски Народни Фронт-СНФ