Srpski narodni front poziva sve svoje članove, simpatizere, prijatelje i srodne organizacije i pokrete, pojedince i grupe, sve slobodne, hrabre i misleće ljude da u što većem broju i ujedinjeni zajedno budemo na anti- NATO skupu, u subotu 20 februara, u 13 časova ispred zgrade Predsedništva u Beogradu.
Ovo nije političko pitanje, ovo nije promotivni skup, ovo nije pitanje ličnog stava, ovo je obaveza svih normalnih ljudi, svih koji imaju decu i unučiće, svih koji žele da ostanu slobodni i da nastave da žive u svojoj zemlji, jer nakon kopnene invazija NATO bande, koja nam sledi ako nastavimo samo da šapućemo i šuškamo po svojim stanovima i čoškovima- Srbije više neće biti, a ako NATO postavi svoje baze i pregazi Srbiju svojim tenkovima, ovde neće biti moguće živeti.
Poziv koji sada javno upućujemo je naša molba, naš krik i vapaj Srbiji da se budi i da pruži otpor okupaciji, jer ovo je kršenje Ustava, otvoreno gaženje suverenosti i neutralnosti srbije. Sporazum IPAP je samo podmukli naziv za okupaciju koja je počela 1999.
Savladajmo sve svoje ljudske slabosti, sujetu i lenjost. Počnimo da vodimo svoj život i da izražavamo svoju volju. Pokažimo Vašingtonu, Berlinu i Briselu da Srbija nije ni glupa ni naivna i da ne pristajemo na okupaciju koju korumpirani političari potpisuju bez da pitaju narod.
Oni koji dođu u subotu , to je so i seme zdrave Srbije i broj tih rodoljuba neka ne hrani nade NATO bande da je to celi srpski narod. Mi koji budemo prvi izašli smelo i sa punim pravom na ulicu, mi ćemo u subotu samo podići barjak slobode i kao početak borbe protiv celokupne NATO bande, strane i domaće. Srpski narod će tek reći svoje, jer je počela poslednja ofanziva NATO ubica. Ali neka u subotu 20.februara pokažemo da borba počinje. Pozivamo još jednom sve koji se ne plaše, koji su svesni i probuđeni da slobodno dođu da u svojoj zemlji, na našoj rodnoj grudi pokažemo NATO paktu da se kupi odavde i da se vrati tamo odakle je u Srbiju došao kao nepozvan i neželjen uljez sa zlim namerama.
Nijedno dete vam nismo oprostili ni zaboravili. Svaka kap srpske krvi koja traži pravdu jača je od vaših bombi. Svaki vapaj hiljada i hiljada ubijenih, stotina i stotina hiljada ozračenih i sahranjenih jača je od vaših tribina i pretnji. Možda NATO misli da je Srbija na kolenima, da Srbija ćuti jer je poklekla pred silom i nepravdom, ali Srbija se upravo budi. Srbija zna da će majka Rusija sada stati iza srpskog naroda u punoj moći i snazi i da je celi srpski narod uz Rusiju izuzev šačice jadnika i izdajnika koje možemo prebrojati na prste. Srpski narodni front poziva: zbor junaci! Nema opravdanja za izostanak.
SRPSKOG NARODNOG FRONTA-SNF
Boban Gajić

 

 

САОПШТЕЊЕ СРПСКОГ НАРОДНОГ ФРОНТА-СНФ:
УСТАНИМО СВИ ПРОТИВ НАТО ОКУПАЦИЈЕ У СУБОТУ 20. ФЕБРУАРА!!

Српски народни фронт позива све своје чланове, симпатизере, пријатеље и сродне организације и покрете, појединце и групе, све слободне, храбре и мислеће људе да у што већем броју и уједињени заједно будемо на анти- НАТО скупу, у суботу 20 фебруара, у 13 часова испред зграде Председништва у Београду.
Ово није политичко питање, ово није промотивни скуп, ово није питање личног става, ово је обавеза свих нормалних људи, свих који имају децу и унучиће, свих који желе да остану слободни и да наставе да живе у својој земљи, јер након копнене инвазија НАТО банде, која нам следи ако наставимо само да шапућемо и шушкамо по својим становима и чошковима- Србије више неће бити, а ако НАТО постави своје базе и прегази Србију својим тенковима, овде неће бити могуће живети.
Позив који сада јавно упућујемо је наша молба, наш крик и вапај Србији да се буди и да пружи отпор окупацији, јер ово је кршење Устава, отворено гажење суверености и неутралности србије. Споразум ИПАП је само подмукли назив за окупацију која је почела 1999.
Савладајмо све своје људске слабости, сујету и лењост. Почнимо да водимо свој живот и да изражавамо своју вољу. Покажимо Вашингтону, Берлину и Бриселу да Србија није ни глупа ни наивна и да не пристајемо на окупацију коју корумпирани политичари потписују без да питају народ.
Они који дођу у суботу , то је со и семе здраве Србије и број тих родољуба нека не храни наде НАТО банде да је то цели српски народ. Ми који будемо први изашли смело и са пуним правом на улицу, ми ћемо у суботу само подићи барјак слободе и као почетак борбе против целокупне НАТО банде, стране и домаће. Српски народ ће тек рећи своје, јер је почела последња офанзива НАТО убица. Али нека у суботу 20.фебруара покажемо да борба почиње. Позивамо још једном све који се не плаше, који су свесни и пробуђени да слободно дођу да у својој земљи, на нашој родној груди покажемо НАТО пакту да се купи одавде и да се врати тамо одакле је у Србију дошао као непозван и нежељен уљез са злим намерама.
Ниједно дете вам нисмо опростили ни заборавили. Свака кап српске крви која тражи правду јача је од ваших бомби. Сваки вапај хиљада и хиљада убијених, стотина и стотина хиљада озрачених и сахрањених јача је од ваших трибина и претњи. Можда НАТО мисли да је Србија на коленима, да Србија ћути јер је поклекла пред силом и неправдом, али Србија се управо буди. Србија зна да ће мајка Русија сада стати иза српског народа у пуној моћи и снази и да је цели српски народ уз Русију изузев шачице јадника и издајника које можемо пребројати на прсте. Српски народни фронт позива: збор јунаци! Нема оправдања за изостанак.
СРПСКОГ НАРОДНОГ ФРОНТА-СНФ
Boban Gajić